Werken bij

Wij hebben op dit moment 4 vacatures.

Open sollicitatie Open sollicitatie
Job page thumbnail Bekijk vacature

Vacature voor WKK servicemonteur

Dordtech Maintenance | Uren in overleg Ons team dat bezig is in de praktijk met techniek kan echter niet zonder jou. Wie anders zorgt ervoor dat onze installatie keurig worden onderhouden en daar waar storingen zijn deze adequaat worden opgelost. Onjuistheden worden geconstateerd, maar ook de oplossingen worden voorgesteld en doorgesproken.
Job page thumbnail Bekijk vacature

Proces engineer / engineer warmteuitkoppeling

Dordtech Engineering / Uren in overleg Ons team dat bezig is in de praktijk met techniek kan echt niet zonder jou. Want wie anders gaat de precieze afstemming vinden tussen materiaal, opvoerhoogtes, diameter en flow keuzes? Wie anders zorgt ervoor dat deze afstemming perfect op papier komt zodat productie kan beginnen met het daadwerkelijk maken van het product?
Job page thumbnail Bekijk vacature

Engineer Control Systems / Data engineer / Data analist

Dordtech Engineering / Uren in overleg Ons team dat bezig is in de praktijk met techniek kan echt niet zonder jou. Want wie anders gaat de juiste gegevens zichtbaar maken voor onze klant en voor je collega's. Een goed gevulde database en het op duidelijke manier organiseren, analyseren en weergeven van verzamelde data, is essentieel voor zowel onze als de bedrijfsvoering van onze klanten.
Job page thumbnail Bekijk vacature

Technisch tekenaar en document manager

Dordtech Projects / Uren in overleg Het team dat bezig is in de praktijk met techniek kan echter niet zonder jou. Want wie zorgt er anders voor dat technische tekening zijn gemaakt, de project documentatie op orde is en er betrouwbare elektrische schema’s beschikbaar zijn?