Proces engineer / engineer warmteuitkoppeling

Dordtech Engineering / Uren in overleg

Jij hebt
 • Affiniteit met het uitwerken van warmte-uitkoppelingen
 • MBO+ niveau met een aantal jaren werkervaring
 • Zin om in een klein compact kernteam grote projecten te realiseren
 • Een relatief korte afstand tussen je woonplaats en Dordrecht of woont zelfs in Dordrecht
 • Ervaring  met Inventor / Solid (Pre)
Wij bieden
 • Een loon en vergoeding dat past bij wat je bijdraagt aan het succes van het bedrijf.
 • Flexibele werktijden
 • Voldoende vrije dagen
 • een opleidingsvergoeding
 • Diverse mogelijkheden zijn allemaal bespreekbaar

De vraag naar alternatieve, betaalbare energieoplossingen wordt door ons, Dordtech, niet alleen besproken maar ook in de praktijk vormgegeven. Dingen als waterstof, schone lucht en afval "dat niet bestaat” is voor ons echt dagelijkse praktijk. 

 

Wij zijn Dordtech, een relatief klein en jong bedrijf waarin ons team oplossingen bedenkt én in projecten omzet én vervolgens jarenlang van onderhoud voorziet. 

 

Je rol:

In voorbereiding op een definitieve offerte kijk jij nog een keer door de onderliggende documenten om te zien dat wordt aangeboden in de praktijk ook dat gaat brengen wat de klant verwacht. Hiervoor kijk je in de door jou aangepaste P&ID, kijk je in je voorlopige schets en controleer je nog een keer de massabalansen en flowschema’s. Tijdens de detail engineering van het WKK project zorg je dat bij de stap naar productie alle facetten duidelijk zijn. In overleg met de projectleider en technisch inkoper en met de Lead engineer zorg je ervoor dat de juiste materialen worden geselecteerd en op tijd worden geleverd. En uiteindelijk in de praktijk dat gaat brengen wat jij hebt uitgerekend. Ook wanneer het projecten betreft waarin de WKK niet de primaire energieconverter is komen jouw kennis en kunde aan bod en draag je actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve installaties. Net als bij WKK projecten doe je dit in overleg met het team.

 

Je werkomgeving:

Om korte lijnen te houden met een project, met verkoop en met de leadengineers zit je voornamelijk op kantoor. Slechts 1 deur afstand tussen de ruimte waar je werkt en het bordes waar je jouw ontwerpen tot leven ziet komen. Bij de inbedrijfstelling of de oplevering van werken kan je mee gaan naar klantlocatie om daar de laatste aanwijzingen te geven of om zeker te stellen dat wat jij hebt bedacht ook echt werkt.

 

Wat moet je kunnen:

Om het hydraulische deel van een installatie te kunnen ontwerpen op basis van verwachtingen en over je ontwerp feedback geven aan het team is het zaak dat je;

 • Massa balansen kan opstellen, begrijpen en deze kan vertalen naar praktische installaties.
 • Creatief kan zijn in oplossingen, soms moet het zoals het kan.

 

Wat je moet willen:

Om aan het werk te gaan bij Dordtech moet je zin hebben om naast dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn in een omgeving waar veel nieuwe projecten voorbij komen; vaak al gericht voor een klant, met regelmaat nog puur in ontwikkelingsfase.

 

Primair werken wij met de gedachte dat wanneer jij het best in vel zit, je het leukste en effectiefste bent. Dus als jij kan vertellen wat je wilt en wat van ons wilt weten dan zitten we vast snel om tafel.

 

 

Hebben we je interesse gewekt? 

Neem even contact op voor een bak koffie of een goed gesprek.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie heeft geen zin.