WKK servicemonteur

Dordtech | Uren in overleg | € 3.000 - € 4.000

Meteen solliciteren Meteen solliciteren
Jij hebt
 • Ervaring mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch met WKK’s  / gasmotoren
 • Communicatief ingesteld
 • Een grote mate van zelfstandigheid
Wij bieden
 • Vast dienstverband
 • Trainingen bij Siemens
 • Vergoedingen en toeslagen, o.a. scheidingstoelage en storingsdienstvergoeding
 • Dat wat je belangrijk vindt

Inleiding

 

De vraag naar alternatieve, betaalbare energieoplossingen wordt door ons, Dordtech, niet alleen besproken maar ook in de praktijk vormgegeven. Dingen als waterstof, schone lucht en “afval dat niet bestaat”is vooronsecht dagelijkse praktijk.

 

Wij zijn Dordtech, een relatief klein en jong bedrijf waarin ons team oplossingen bedenkt én in projecten omzetten én vervolgens jarenlang van onderhoud voorzien.

 

Het team dat bezig is in de praktijk met techniek kan echter niet zonder jou. Want wie anders gaat de precieze afstemming vinden tussen materiaal, opvoerhoogtes, diameteren flow keuzes? Wie anders zorgt ervoor dat deze afstemming perfect op papier komt zodat productie kan beginnen met het daadwerkelijk maken van het product?

 

Functie

 

WKK SERVICEMONTEUR

 

Je rol

 

In voorbereiding op een definitieve offerte kijk jij nog een keer door de onderliggende documenten om te zien dat wordt aangeboden in de praktijk ook dat gaat brengen wat de klant verwacht. Hiervoor kijk je in de door jou aangepaste P&ID, kijk je in je voorlopige schets en controleer je nog een keer de massabalansen en flowschema’s. Tijdens de detail engineering van het WKK projectzorg je dat bij de stap naar productie alle facetten duidelijk zijn.

 

In overleg met de projectleider en technisch inkoper en met de Lead engineer zorg je ervoor dat de juiste materialen worden geselecteerd en op tijd worden geleverd. En uiteindelijk in de praktijk dat gaat brengen wat jij hebt uitgerekend.

 

Ook wanneer het projecten betreft waarin de WKK niet de primaire energieconverter is komen jouw kennis en kunde aan bod en draag je actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve installaties. Net als bij WKK projecten doe je dit in overleg met het team.

 

Je werkomgeving:

 

Om korte lijnen te houden met een project,met verkoop en met de leadengineers zit je voornamelijk op kantoor. Slechts 1 deur afstand tussen de ruimte waar je werkt en het bordes waar je jouw ontwerpen tot leven ziet komen. Bij de inbedrijfstelling of de oplevering van werken kan je mee gaan naar klantlocatie om daar de laatste aanwijzingen te geven of om zeker te stellen dat wat jij hebt bedacht ook echt werkt.

 

Wat moet je kunnen:

 

Om het warmte-uitkoppelingsdeel van een installatie te kunnen ontwerpen op basis van verwachtingen en over je ontwerp feedback geven aan het team is het zaak dat je:

 

 • Massa balansen kan opstellen, begrijpen en deze kan vertalen naar praktische installaties.
 • Creatief kan zijn in oplossingen, soms moet het zoals het kan.

 

Wat je moet willen:

 

Om aan het werk te gaan bij Dordtech moet je zin hebben om naast de dagelijkse werkzaamhedenbezig te zijn in een omgeving waar veel nieuwe projecten voorbij komen;vaak al gericht voor een klant, met regelmaat nog puur in ontwikkelingsfase.

 

Het profiel dat we zoeken:

 

 • Affiniteit met het uitwerken van warmte-uitkoppelingen
 • MBO+ niveau met een aantal jaren werkervaring
 • Iemand die goed gedijt in een directe omgeving en zin heeft om in een klein compact kernteam grote projecten te realiseren
 • Bij voorkeur woont in de omgeving van Dordrecht
 • Pre) Ervaring heeft met AutoCAD Inventor / Solid-edge

 

Wat mag je verwachten:

 

Een loon en vergoeding dat past bij wat je bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Werktijden,het aantal vrije dagen en een eventuele opleidingsvergoeding is allemaal bespreekbaar.

 

Primair werken wij met de gedachte dat wanneer jij het best in vel zit, je het leukste en effectiefste bent. Dus als jij kan vertellen wat je wilt en je wat van ons wilt weten dan zitten we vast snel om tafel.

 

Jouw contactpersoon

Larissa Koppers

Acquisitie n.a.v. deze advertentie heeft geen zin.