Engineering

Ontwerp en ontwikkeling van op maat gemaakte warmtekrachtkoppeling  (WKK) installaties voor een diversiteit aan toepassingen: Denk hierbij niet alleen aan aardgas gestookte WKK, maar ook aan biogas, verdampingsinstallaties, vergistingsinstallaties en dampverwerking.

 

 

Deze diverse technieken en manieren van recycling grondstoffen naar bruikbare energie vergt een verregaande kennis van deze technieken en gasanalyse. Onze engineers tonen daarmee hun toegevoegde waarde voor deze markt.

 

Specifiek voor een WKK in de glastuinbouw ligt de nadruk op het optimaal aansluiten van de installatie aan de gevraagde warmte, de gevraagde temperaturen en de behoefte aan het vermogen de hoeveelheid CO2 voor bemesting.

 

Onze hoogopgeleide medewerkers van Engineering zijn dagelijks bezig met verdere ontwikkelingen in de fundamentele motortechniek, verbranding- en verdampingstechniek en separaat de optimalisatie van de rookgasreiniging. Voor dit team geeft het voldoening om in zowel bestaande als ook in een nieuw situaties een optimaal technisch resultaat te leveren. Zelfs in projecten die nog nooit zijn uitgevoerd!

 

website-3-1140x430.jpg