Werken bij


 

WKK-servicemonteur

 

De vraag naar alternatieve, betaalbare energieoplossingen wordt door ons, Dordtech, niet alleen besproken maar ook in de praktijk vormgegeven. Dingen als waterstof, schone lucht en afval dat niet bestaat is voor ons echt dagelijkse praktijk. Net als gewoon de nuchtere instelling dat iets theoretisch pas leuk is al het ook echt in de praktijk werkt.  

 

Wij zijn Dordtech, een relatief klein en jong bedrijf waarin hoog opgeleide mensen oplossingen én bedenken én in projecten omzetten én vervolgens jarenlang van onderhoud voorzien.

 

Het team dat onderhoud uitvoert is op zoek naar uitbreiding. En wel is er per direct ruimte voor een ervaren WKK-monteur (gasmotor) die ook mee wil en kan draaien in de 24/7 service organisatie.

 

Omdat wij gericht zijn op jarenlange relaties en op goede afstemming tussen wat jij, wat de klant en wat wij leuk vinden, zoeken we expliciet de mensen die zich met de techniek in het veld bezig willen houden. Het team van Dordtech regelt facturatie en randzaken. Als team zorgen we er met zijn allen voor dat we de klant leveren wat hij nodig heeft en mag verwachten van ons ambitieuze groep.

 

Functie:

WKK-servicemonteur

 

Je rol:

Allround service monteur; vandaag doe je een servicebeurt bij een van onze installaties bijvoorbeeld bij een glastuinbouw bedrijf in België, en volgende week doe je samen met een van jouw nieuwe collega’s een kop-turbo-revisie bij een van onze biogasklanten in het midden van het land.

Wanneer je klaar bent met de dag of de dag klaar is met jou ga je tevreden naar huis. Je hebt weer gewerkt aan een installatie die mede door jouw inzet gewoon goed draait!

 

Je werkomgeving:

Je bent bij de klanten in Nederland, België en als je het leuk vindt ook af en toe naar het Verenigd Koningrijk, Duitsland, Israel of andere landen waar we installaties hebben draaien. Maar ook gewoon op kantoor en in de werkplaats in Dordtech zal je met regelmaat aanwezig zijn voor overleg dan wel meewerken aan nieuwe installaties of systemen. Juist het relatief kleine team van Dordtech is niet gericht op de hoeveelheid van installaties maar op vernieuwing en perfectie. Iets wat we als team samen willen bereiken.

 

Wat moet je kunnen:

Het goed laten functioneren van de WKK-installaties in het veld. En wel zo dat de klanten tevreden zijn met de prestaties van jou als servicemonteur en de WKK-installatie.

En je collega’s weten wat je hebt gedaan en gaat doen. Ofwel:

·        24/7 servicedienst teamwerk

·        Onderhoud- en revisiewerkzaamheden

·        Reparaties

·        Storingen zoeken en verhelpen

·        Modificaties uitvoeren

·        Assisteren bij het plaatsen van nieuwe installaties

Wat wij minimaal vragen:

·        Ervaring mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch met WKK’s  / gasmotoren

·        Communicatief ingesteld

.        Een grote mate van zelfstandigheid

 

Wat je moet willen:

Trots zijn op inzetbaarheid van 99% van het motorpark. Ofwel het proactief willen zien van service behoefte van installaties

en het top afleveren van een installatie wanneer deze service nodig heeft gehad of als je op locatie bent

geweest voor een storing.

 

Wat mag je verwachten:

Een loon en vergoeding dat past bij wat je bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Werktijden en/of het aantal vrije dagen en/of een opleidingsvergoeding is allemaal bespreekbaar. Hoewel we snappen dat jij het liefst 50 uur per week zou willen werken houden proberen wij het allemaal in goede afspraken te vatten.

 

Wat kan je van ons verwachten:

·        Vast dienstverband, gericht op langdurige relatie

·        Trainingen bij Siemens

·        Vergoedingen en toeslagen, o.a. scheidingstoelage en storingsdienstvergoeding

·        Dat wat je belangrijk vindt

 

Primair werken wij met de gedachte dat wanneer jij het best in vel zit, je het leukste en effectiefste bent. Dus als jij kan vertellen wat je wilt en wat van ons wilt weten dan zitten we vast snel om tafel.

 

Belangstelling

 

Mail naar Dordtech BV

T.a.v. M. Louis-den Toonder

Postbus 9001

3301 AA Dordrecht

pz@dordtech.nl