Werken bij

Administratief medewerker

 

De vraag naar alternatieve, betaalbare energieoplossingen wordt door ons, Dordtech, niet alleen besproken maar ook in de praktijk vormgegeven. Dingen als waterstof, schone lucht en afval dat niet bestaat is voor echt dagelijkse praktijk. Wij zijn Dordtech, een relatief klein en jong bedrijf waarin hoog opgeleide mensen oplossingen én bedenken én in projecten omzetten én vervolgens jarenlang van onderhoud voorzien. Door de groei zijn we op zoek naar extra hulp op de administratie afdeling.

 

Je rol

Bij binnenkomst zo rond de klok van half 9, zie je de sporen van de collegas die op weg zijn naar de klanten nog op het wegdek staan. Een mooi moment om te beginnen met het doornemen van de afgelopen 24 uur met je collega's in de uitvoerende dienst. Gewapend met die kennis en met een stapel rapporten in je to-do lijst ga je aan de slag. Stipt verwerk je de bonnen in het systeem. Boek je facturen voor inkomende goederen en hou je zicht op de mutaties in de voorraad. Naar mate je langer in je rol zit of gewoon omdat je talent hebt of gewoon al veel ervaring hebt met technisch onderhoud kan je ook datgene lezen wat er niet is opgeschreven. Je gaat details zien en begrijpen en vult deze aan wanneer dat nodig is.

Met je oog voor detail heb gelukkig ook opgemerkt dat er al een uur lang geen thee of koffie is gehaald. En met plezier verzorg jij nu een rondje. Kan je gelijk even bij de engineers langs om het laatste nieuws te horen en duidelijk te maken dat zij het volgende rondje moeten verzorgen.

Een groot deel van het werk heeft ook te maken met communicatie naar het buitenland. Je vindt het dan ook geen probleem om een rapport op te maken in het Engels. En ook een binnenkomend telefoontje uit het buitenland beantwoord je met plezier naar inhoud. Uiteraard geldt dat je in deze rol mag groeien. Daarom is jouw inzet en wil om er gewoon voor te gaan datgene wat de doorslag geeft.

 

Je werkomgeving

Op de zaak heb je twee werkplekken afhankelijk van hoe jij het liefste werkt. Gewoon praktisch is het mogelijk om je laptop mee te nemen naar het administratiekantoor voor facturatie en boekhoudingswerken of om je laptop mee te nemen naar het maintenancekantoor om daar met de coordinator even de bijzondere rapporten te verwerken. Gewoon lekker korte lijnen.

 

Wat moet je kunnen

In ieder geval niet perse een diploma te kunnen laten zien. Wel echt precies zijn. Het moet jouw irriteren als een vakje niet netjes is ingevuld. En je moet gevoel hebben voor administratie.

 

Wat je moet willen

Zin hebben in werk in een team dat ook heel veel werk doet dat nog nooit eerder is gedaan. Oftwewel om gaan met creatieve en gedreven mensen. En je moet willen leren. Wat kan via een opleiding of gewoon bij ons in de praktijk. In bijna alle richtingen die jij als jonge openminded aanpakker zou willen.

 

Wat zou leuk zijn

Begrip voor sport-fanatiekelingen. Wij houden ook van sport. Hoewel sommigen van het team vooral van sport kijken houden, is het voor ons ook gewoon dat er mensen op hoog niveau presteren, willen winnen op en in het (bevroren) water.

 

Wat mag je verwachten

Een loon en vergoeding dat past bij wat je bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Werktijden en of het aantal vrije dagen en of een opleidingsvergoeding is allemaal bespreekbaar. Primair werken wij met de gedachte dat wanneer jij het best in vel zit, je het leukste en effectiefste bent. Dus als jij kan vertellen wat je wilt en wat van ons wilt weten dan zitten we vast snel om tafel.

 

Belangstelling

 

Dordtech BV

T.a.v. M. Louis-den Toonder

Postbus 9001

3301 AA Dordrecht

info@dordtech.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie heeft geen zin.

En ook als je niet herkent in het cordaat en precies zijn, sla deze advertentie dan svp over.

 

 


 

WKK monteur buitendienst

 

Dordtech Maintenance, een onderhoudsbedrijf dat staat voor compleet WKK onderhoud, beurten, revisies en alle voorkomende werken. Wat we zoeken is een monteur voor het op orde houden van de WKK en de eventuele rookgasreiniger. Of het mechanische of het elektrische deel nu je voorkeur heeft, beide kunnen we bieden.

 

Wat ons anders maakt is dat wij een kleine organisatie zijn maar wel echt alles zelf doen. Dordtech Maintenance is net als Dordtech Engineering onderdeel van de Dordtech groep. Een groep bedrijven die zich richt op duurzame energieopwekking. En dus ook naast de WKK's biomassa centrales bouwt en ontwikkelt (tot 12MW). Juist het onderdeel zijn van een zeer hoog opgeleid team maakt dat je als onderdeel van een team afwisseling hebt in werk maar vooral altijd snel echt vakkundig bezig kan met je werk!

 

Ook als je klaar bent met zzp-en en gewoon weer aan het werk wilt.

 

Belangstelling

 

Dordtech BV

T.a.v. M. Louis-den Toonder

Postbus 9001

3301 AA Dordrecht

info@dordtech.nl