Maintenance

Dordtech heeft een eigen 24/7 onderhoudsbedrijf waarmee wij onderhoud uitvoeren aan WKK op iedere brandstof. Gericht op voorspelbare optimale prestaties. Hoogopgeleide en vakkundige monteurs maken deze verwachting waar.

 

Als onafhankelijke onderhoudspartij kunnen wij op elke installatie het onderhoud uitvoeren. Van relatief kleine onderhoudsbeurten tot aan grote revisies. Bij u op locatie of indien nodig bij ons in de werkplaats. Met een eigen magazijn zijn we in staat om de meest voorkomende onderdelen binnen een paar uur te vervangen.

 

Emissiebeperkende maatregelen of omzetting naar CO2 voor in de kas. Een rookgasreiniging is tegenwoordig gewoon een standaard onderdeel van een WKK-installatie en heeft daarmee ook een net zo belangrijke plaats in het onderhoudsschema. Met onderdelen op voorraad en ervaren monteurs kunnen wij snel en effectief kwaliteit borgen.

 

De kwaliteit van de installatie hangt nauw samen met de besturingstechniek van de motor. In onze eigen werkplaats bouwen wij eigen panelen en installeren wij die besturing die uw systeem normaal en volgens verwachting laat presteren. Zaken als ontrust, vermogensschommelingen etc. kunnen in de meeste gevallen eenvoudig door ons worden verholpen, vaak ook zonder dat garantie komt te vervallen.


Dordtech Maintenance

 

  • WKK Installaties
  • Rookgasreiniging