Engineer Control Systems / Data engineer / Data analist

Dordtech Engineering / Uren in overleg

Jij hebt
 • Ervaring in het opzetten en uitwerken van Scada's
 • Ervaring met data integratie en het ontwikkelen van contol systemen
 • Sterk analytisch vermogen 
 • Verantwoordelijkheid en flexabiliteit
 • MBO+ / HBO niveau
 • Zin heeft om in een klein compact kernteam grote projecten te realiseren
 • Een relatief korte afstand tussen je woonplaats en Dordrecht of woont zelfs in Dordrecht
Wij bieden
 • Een loon en vergoeding dat past bij wat je bijdraagt aan het succes van het bedrijf.
 • Flexibele werktijden
 • Voldoende vrije dagen
 • Een opleidingsvergoeding
 • Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar

De vraag naar alternatieve, betaalbare energieoplossingen wordt door ons, Dordtech, niet alleen besproken maar ook in de praktijk vormgegeven. Dingen als waterstof, schone lucht en afval "dat niet bestaat” is voor ons echt dagelijkse praktijk. 

 

Wij zijn Dordtech, een relatief klein en jong bedrijf waarin hoog opgeleide mensen oplossingen én bedenken én in projecten omzetten én vervolgens jarenlang van onderhoud voorzien. 

 

Je rol:

WKK's en andere verbrandingsinstallaties opgesteld in het veld genereren continue data. Maar ook toekomstige sets zullen data opleveren. Data waarmee gebruikers hun installatie kunnen beheersen, waarmee Dordtech Maintenance de installaties kan bedienen en waarmee zij gebruikers van informatie kunnen voorzien. Als Data engineer bij jij degene die dit allemaal mogelijk maakt. Op basis van gebruikers feedback en flow diagrammen ontwerp je displays, bouw je software en draag je bij aan de beheersbaarheid van onze vloot van installaties. Jij als echte Control System engineer weet precies wat allemaal mogelijk is met het modbus protocol en kan binnen no-time een analyse geven van een afwijking op een installatie ergens in het veld en waarom die afwijking voorkomt. In nauwe samenwerking met een Lead engineer, ICT en of met de Coordinator van Maintenance ben je voordurend bezig om de integriteit van je analyses en je bewerkingen te borgen en verbeteren.

 

Je werkomgeving:

Om korte lijnen te houden met de leadengineers en met maintenance zit je voornamelijk op kantoor in Dordrecht. Een klein kantoor met open deuren en lage drempels. We werken binnen Dordtech als een team met hetzelfde doel. De klanten tevreden houden door op basis van onze analyses en voorspelling de installaties draaiende houden. Dat vraagt van ons ook een vorm van flexabiliteit. Bij een inbedrijfstelling, zal het wel eens later kunnen worden dan 17.00 uur.

 

Wat je moet willen:

Om aan het werk te gaan bij Dordtech moet je zin hebben om naast de dagelijkse werkzaamheden bezig te zijn in een omgeving waar veel nieuwe projecten voorbij komen; vaak al gericht voor een klant, met regelmaat nog puur in ontwikkelingsfase.

Primair werken wij met de gedachte dat wanneer jij het best in vel zit, je het leukste en effectiefste bent. Dus als jij kan vertellen wat je wilt en je wat van ons wilt weten dan zitten we vast snel om tafel.

 

 

 

Hebben we je interesse gewekt? 

Neem even contact op voor een bak koffie of een goed gesprek.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie heeft geen zin.